Συνεργάτες

Δείτε τους συνεργάτες μας

DIRENT RENT A CAR

H Dirent a car ιδρύθηκε το 2001 και δραστηριοποιείται στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων, είτε πρόκειται για την εργασία σας, είτε για τις διακοπές σας. Με την πάροδο των χρόνων, και βασιζόμενοι στη συνεχή προσπάθεια για βελτίωση των υπηρεσίων μας έχουμε κατορθώσει να έχουμε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα ενοικιάσεων οχημάτων στην Ελλάδα.

EUROPRENT RENT A CAR

Η Europrent διαθέτει ένα οργανωμένο υπηρεσιών δικτύου σε όλη την Κρήτη και αποτελεί έναν αξιόπιστο και οργανωμένο γραφείο στον τομέα της ενοικίασης αυτοκινήτων.

HERMES TOURS

Ομαδικά και ατομικά Ταξίδια, για Νεόνυμφους, επαγγελματικά, εταιριών και συλλόγων, οργάνωση συνεδρίων, οικονομικά εισιτήρια, και άλλες υπηρεσίες.

KB TRAVEL

Στο πρακτορείο Kbtravel μπορείτε να βρείτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για κάθε προορισμό,ακτοπλοϊκά εισιτήρια, εισιτήρια με λεωφορεία για Ελλάδα και εξωτερικό. Οργάνωση κρουαζιερών, ταξιδίων, γαμήλιων ταξιδίων, σχολικών εκδρομών, οδικών εκδρομών.

Halkidiki Hotels Association

Πληροφορίες για την Χαλκιδική, αξιοθέατα, διαμονή, διαδρομές.

LE GOURMET

Η σχολή τουριστικών και επισιτιστικών επαγγελμάτων Le Gourmet ιδρύθηκε με σκοπό, μέσω της εκπαίδευσης των μαθητών της, να οδηγήσει την χώρα μας σε ένα καλύτερο αύριο. Σήμερα, οι εφαρμογές και τα αποτελέσματα του μοντέλου της εκπαίδευσης που ακολουθούμε, μας τοποθετεί μεταξύ των πιο έγκυρων οργανισμών της χώρας μας στην περιοχή της εκπαίδευσης.

AEGEO SPAS

Πιστεύουμε ότι οι επιτυχημένες και μακροχρόνιες σχέσεις βασίζονται σε λύσεις win-win. Γι’ αυτό παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλής αξίας, πελατοκεντρικές για περισσότερο από είκοσι πέντε χρόνια, ώστε οι τελικοί καταναλωτές τους είναι πάντα ικανοποιημένοι. Προσφέρουμε μοναδικές και εξατομικευμένες λύσεις υπηρεσιών spa με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε εταίρου.

EYEWIDE DIGITAL MARKETING AGENCY

Στην EyeWide Digital Marketing Agency καινοτομούμε από το 2008 στον πολύπλοκο, ανταγωνιστικό αλλά και συναρπαστικό τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ, με πολύ σημαντικές επιτυχίες ειδικότερα στις επιχειρήσεις που σχετίζονται με την τουριστική βιομηχανία.

CRETAN HOLIDAYS

Cretan Holidays is one of the leading companies in Travel Industry in Greece since 1972. We are operating at 11 destinations with more than 400.000 customers from 11 different source markets.

CRETATOUR

Η CretaTour ιδρύθηκε στην Κρήτη το έτος 2006 από έμπειρους επαγγελματίες και εμπειρογνώμονες στον τομέα του τουρισμού και σύντομα έγινε ένας από τους κορυφαίους οργανισμούς στο νησί. Με την συνεχή προσπάθεια μας για καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών και την εμπιστοσύνη που κερδίσαμε από τους συνεργάτες, καταφέραμε να έχουμε μια σταθερή ανάπτυξη και μια συνεχώς ανερχόμενη θέση στον τομέα του τουρισμού.

 

JORDAN’S TRAVEL

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα με οργανωμένες εκδρομές για μαθητές σχολείων καθώς επίσης για συλλόγους, festivals και θεματικό τουρισμό. Παράλληλα, αναλαμβάνουμε, με απόλυτη υπευθυνότητα, το μεταφορικό κομμάτι σε τουριστικές υπηρεσίες για συνεργάτες, τουριστικούς πράκτορες και tour operators, με ασφάλεια, επαγγελματισμό και συνέπεια.