Υπηρεσίες

Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες μας είναι εδώ για την παροχή λύσεων για τα προβλήματά σας. Έχοντας πολυετή πρακτική εμπειρία σε κάθε πτυχή της ανάπτυξης και διαχείρισης ξενοδοχείων σε αναδυόμενες και ώριμες αγορές είμαστε στην θέση να παρέχουμε στους συνεργάτες ιδιοκτήτες ξενοδοχείων αντικειμενικές συμβουλές στους ακόλουθους τομείς:

Sales & Marketing

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε ένα εμπορικό σήμα που θα ξεχωρίσει στην εποχή των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, καθώς και τη βελτίωση των εσόδων από πωλήσεις και την ανάπτυξη στρατηγικών marketing και προώθησης.

Hotel & Resort Development

Από την ιδέα της μελέτης έως και την ολοκλήρωση της, σας προσφέρουμε μια ιδιαίτερα καινοτόμο προσέγγιση στις επεκτάσεις και τις ανακαινίσεις σας, για να διασφαλίσετε ότι οι εξελίξεις σας θα είναι εφικτές, απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και φυσικά κερδοφόρες.

Operation

Προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες σε όλους τους τομείς λειτουργίας του ξενοδοχείου, είτε αφορά την εύρεση κι εκπαίδευση προσωπικού, λειτουργία Επισιτιστικών τμημάτων, Δημόσιες Σχέσεις, Budgeting, έρευνα αγοράς, ανάπτυξη τυποποιημένων διαδικασιών λειτουργίας, έχοντας ως τελικό σκοπό την ανάπτυξη, την ικανοποίηση των πελατών σας και την κερδοφορία.